Asiakaspalvelu

Tietosuojakäytäntö

At Caliroots, we protect your personal privacy and continuously work to ensure that your personal data is protected when using our services.

This privacy policy explains how we collect and use your personal data. It also describes your rights and how you can exercise them. It is important that you read and understand the privacy policy and feel confident in our processing of your personal data. You are always welcome to contact us with any questions (you will find contact information at the bottom of this document).

The table below will help you navigate to those sections of particular interest to you.

1. What is personal data?
2. What is personal data processing?
3. Who is responsible for the personal data collected by Caliroots?
4. When do we process your personal data and what type of personal data do we process?
5. Why do we process data about you?
6. Legal basis for processing personal data
7. Profiling
8. How long do we store your data?
9. Sharing of personal data
10. How do we protect your personal data?
11. Your rights
12. Cookies
13. Contact information

1. What is personal data?

Personal data is all information that can be directly or indirectly attributed to a natural, now living person. For example, images and sound recordings that are processed in computers can be personal data even if no names are mentioned. Encrypted data and different types of electronic identities (such as IP numbers) are personal data, if they can be linked to natural persons.
 

2. What is personal data processing?

Processing of personal data is everything that happens to the personal data. Every action taken with personal data is processing, regardless of whether it is performed automatically or not. Examples of usual processing are collection, registration, structuring, organising, storing, processing, transfer and erasure.
 

3. Who is responsible for the personal data that is collected by Caliroots?

Californian Roots AB, Reg. No. 556656-7086, Hornsbruksgatan 28, 117 34 Stockholm, is data controller for the company's processing of personal data and intends to process all personal data in accordance with applicable law (General Data Protection Regulation (EU) 2016/679).
 

4. When do we process your personal data and what type of personal data do we process?

4.1 For Caliroots customers
Information collected in connection with a purchase is required in order for you, as a consumer, to enter into a contract with Caliroots and to enable us to fulfil our obligations relating to a purchase.
The data we process is:

  • Name
  • Address
  • Email address
  • Telephone number
  • Payment details
  • Customer number
  • IP address
  • Details of your purchases
  • Information on how you use the Caliroots website

4.2 For those who have an account at Caliroots
If you have an account at Caliroots, we collect the personal data you provide at account registration and also we continuously collect while you have the Caliroots account.
The data we process is:

  • Name
  • Address
  • Email address
  • Customer number
  • IP address
  • Details of your purchases
  • Information on how you use the Caliroots website

4.3 For those who subscribe to the Caliroots newsletter
We work hard to ensure that subscribers to the Caliroots newsletter receive as interesting and relevant information/offers as possible. 

The data we process is:

  • Email address
  • IP address
  • Information on how you use the Caliroots website
  • How you interact with our newsletters (the type of products and offers you find relevant)
  • Details of your purchases

4.4 For those who participate in our raffles
At special product releases we run so-called raffles, where a limited number of people are offered the opportunity to purchase the product.
The data we process in those cases is:

  • Email address
     

5. Why do we process data about you?

The personal data we process at Caliroots for you as a customer of ours are processed primarily in order to:

  • Fulfil our obligations to you as a customer. For example, complete goods purchases, invoice and provide support.
  • Fulfil shipping and warranty obligations.
  • Offer general customer care and customer service (e.g. answer questions and correct incorrect data).
  • Manage the customer relationship and provide our services.
  • Improve and develop our services, products and functions.
  • Conduct market research with the possibility of influencing offers and services.
  • Prevent the abuse of, or inappropriate use of, our services.
  • Fulfil obligations regarding competitions.
  • Comply with applicable legislation.
  • Administer and manage your personal account with Caliroots.

Personal data for newsletter subscribers may, in addition to the above, be processed in order to:

  • Provide information and customised marketing on the website, by email or by text message.
  • Enable communication with you as Subscriber, via email or text message.
     

6. Legal basis for processing personal data

This section describes the legal grounds and considerations upon which Caliroots bases the processing of your personal data.

Your personal data is processed, among other things, in order to fulfil an agreement with you as a customer, for example, to carry out goods purchases. It may be that the processing of your personal data is supported by consent from you. Your consent must be voluntary, specific, informed and involve unambiguous consent in order for it to apply as a legal ground. We collect consent from you as a newsletter subscriber so that we can manage tasks and obtain information about your purchases. Further, your behaviour is stored on our website, your interest in our offers and products, as well as your interaction with Caliroots. This is in order to fulfil our commitment to providing you with personal offers and the goal of providing you with an experience that is customised specifically for you.

Some of the processing of personal data that we perform is based on a so-called balance of interest. This applies, for example, to the processing we carry out so that we can send relevant offers to you. This may involve a limited segmentation of customers based, for example, on purchasing behaviour.

Caliroots does not process sensitive personal data based on balance of interest.

In some cases, Caliroots may have a legal obligation to process your personal data. This applies, for example, to the processing of personal data that we carry out so that we can meet the requirements of the Accounting Act.
 

7. Profiling

For subscribers to the Caliroots newsletter, we may process your personal data through profiling. This means that, based on how you use our website, the products and offers in which you have shown interest, with which of our newsletters you have interacted, as well as information about purchasing, we can provide a relevant shopping experience for you as a user and we can provide offers we think are suitable for you.

You may object to this kind of processing of your personal data at any time. You do this by contacting [email protected]. Once we receive your notification, the processing of your personal data through profiling will stop.
 

8. How long do we store your data?

Caliroots stores your personal data for as long as the need exists to be able to fulfil the tasks for which they were collected. In some cases we may store the data longer if necessary to comply with statutory requirements or to safeguard Caliroots' legal interests.

For you as a customer
Caliroots stores your data for a maximum of 24 months (two years) after you as a customer last interacted with us (conducted a purchase or other contact with us).

For you as an account holder
We store your data for as long as you have an account with Caliroots.
 

9. Sharing of personal data

Caliroots may disclose personal data to third parties. Examples of occasions when data may be forwarded to third parties is to a shipper in connection with the delivery of goods or a media agency for distribution of marketing. Our partners are: Adtraction, Adyen, Best, Bring, Commision Junction, Criteo, Datafeedwatch, DB Schenker, DIBS, Easycom, Emarsys, Everysize, Facebook, Google, Hotjar, Ingrid, Klarna, Nosto, Panagora, PayPal, Perfect IT, Posti, PostNord, Precis Digital, Qlikview, Rulemailer, Smartly, Svea, Unifaun, UPS, Veinteractive, Yotpo and Zendesk.

Read more at Google: "How Google uses information from sites or apps that use our services".

Caliroots may disclose your personal data if it is necessary to comply with applicable laws or government requirements, to safeguard Caliroots' legal interests or to detect, prevent or pay regard to fraud and other security or technical issues.

Caliroots aims to only store personal data within the EU/EEA. However, if personal data were to be transferred to a country outside the EU/EEA, Caliroots ensures that the personal data are still protected in accordance with the laws and regulations governing the transfer of personal data to countries outside the EU/EEA.
 

10. How do we protect your personal data?

At Caliroots, we have taken technical and organisational measures to protect your data from unauthorised access, manipulation and loss. We continually adapt our security measures in accordance with the progress and development that is taking place in this area.

Only those persons who actually need to process your personal data in order to fulfil our stated purposes have access to them.

In the event of any personal data incidents, Caliroots undertakes to report this to the responsible regulatory authority (Data Inspection Board) without undue delay and within 72 hours of becoming aware of the incident. If such notification cannot be made within 72 hours, Caliroots will state the reasons for the delay in the notification and information will be given in batches without further undue delay.

Caliroots undertakes to inform you as soon as possible if you have been affected by a personal data incident and take the necessary precautions.
 

11. Your rights

Caliroots is responsible for the processing of your personal data in accordance with applicable laws and, at your request or on our own initiative, we will correct, anonymise, erase or supplement data that is found to be incorrect, incomplete or misleading.

You have the right to request:

  1. Access to your personal data

    You are entitled to request a register extract of the personal data that is registered about you and the processing we perform regarding your personal data. In the register extract you also have the right to receive information on where the data has been obtained if the personal data was not collected from you, the existence of automated decision making (including profiling) and the predicted period for which the data will be stored, or the criteria used to determine this period.
     
  2. 
 Correction of your personal data

    At your request we will correct any incorrect or incomplete information we process about you as quickly as possible.

     
  3. Erasure of your personal data
    
You are entitled to request that your personal data is removed. A prerequisite for this, however, is that they are no longer necessary for the purpose for which they were collected. Legal requirements may also exist that we cannot immediately delete your personal data in, for example, accounting and tax legislation. We will then end the processing that is done for purposes other than complying with the legislation.

     
  4. Restriction to processing
    
This means that your personal data is marked so that they can only be processed for certain limited purposes. For example, you may request a restriction when you believe your data is incorrect and you have requested a correction in accordance with the section "Correction of your personal data" above. While the accuracy of the data is investigated, processing will be restricted.

If Caliroots has disclosed your information to third parties, we will notify you of any corrections or erasure of data as well as restriction on data processing.

If your personal data is stored by Caliroots, you are entitled to data portability. This means that, under certain conditions, you may request to remove and transfer your personal data in a structured, widely used and machine-readable format to another data controller.

If Caliroots' personal data processing is performed on the basis of a balance of interests, you are entitled to object to this. In the event of an objection, Caliroots will only continue processing if there are legitimate reasons for processing that outweigh your interests. Caliroots bears the burden of proof as to whether such reasons exist.

As a registered person, you are entitled to file any complaints regarding the processing of your personal data with the Data Inspection Board.

 

12. Cookies

The cookies we use at Caliroots are there to improve the services we offer. Some of our services need cookies to work properly, while others improve the services for you. We use cookies for general analytical information regarding your use of our services and to save functional settings such as languages and other data. We also use cookies to direct relevant marketing to you.

If you want, your browser or device will allow you to change the settings for the usage and scope of cookies. Go to settings in your browser or device to learn more about adjusting the settings for cookies. Examples of what you can adjust include blocking all cookies, only accepting first-party cookies, or deleting cookies when you close your browser. Bear in mind that some of our services might not work if you block or delete cookies.
 

13. Contact information

If you have any questions about our Privacy policy, the processing of your personal data, or if you wish to request a register extract, please contact us.

Californian Roots AB
Hornsbruksgatan 28
117 34 Stockholm
Sweden

Email: [email protected]

Telephone: +46 8-720 07 97

Company registration number: 5566567086


 

Näin tilaat

Caliroots.fi-sivustolla - ta ostaminen on helppoa!

Me toimitamme kaikkiin maailman maihin. Valitse mikä tahansa tuote, mistä tahansa kolmesta myymälästä (Cali Streetwear / SFD Sneaker Store / C Premium Store), ja siirrä tuotteet samaan ostoskoriin! Sinun ei tarvitse edes olla jäsen!
Ostaessasi Caliroots.fi-sivustolta sopimuksesi on Suomen lakien alainen - Suomen kuluttajasuoja
 

Toimi seuraavasti:

Klikkaa haluamaasi tuotetta, valitse koko ja lisää tuote ostoskoriin. Kun haluat siirtyä kassalle, klikkaa sivun oikeassa yläkulmassa sijaitsevaa ostoskoria. Kassalla annat osoitteesi ja yhteystietosi. Valitse haluamasi toimitustapa. Valitse maksutapa. Klikkaa "Tilaa nyt".

Valmista!

Saat automaattisesti sähköpostiviestin, joka sisältää tilauksesi tiedot ja tietoa siitä, miten kirjaudut Caliroots-asiakastilillesi. Tarkista tilaustietosi, seurantanumero jne. kohdasta "Oma profiili".

Tervetuloa Caliroots.fi-sivustolle!

HUOMAUTUS: On erittäin tärkeää, että annat meille päiväsaikaan käyttämäsi puhelinnumeron, mieluiten matkapuhelinnumeron.
Ehdot

Toimitustavat

Kaikki tilaukset toimitetaan UPS:llä!
 

UPS

Kaikki asiakkaat saavat seurantanumeron, jonka avulla paketin kulkua voidaan seurata koko kuljetusketjun ajan. Kaikki paketit on vakuutettu sinun turvallisuuttasi ajatellen.
UPS ei toimita tilauksia viikonloppuisin eikä paikallisina juhlapäivinä.
Huomaa, että toimitusosoitteen ja laskutusosoitteen on oltava samat, ellei sinulla ole UPS:n My Choice -tiliä.
 
UPS Economy

Toimitus:
UPS toimittaa pakettisi kotiovelle klo 8.00–19.00 (paikallista aikaa). Paketti toimitetaan vain, jos joku on paikalla kuittaamassa toimituksen.
UPS yrittää paketin toimitusta kolme kertaa. Jos et ole kotona ensimmäisellä kerralla, toimitusta yritetään uudelleen seuraavana päivänä. Jos pakettia ei saada toimitetuksi kolmesta yrityksestä huolimatta, sitä säilytetään viisi päivää paikallisessa UPS:n asiakaspalvelupisteessä. Kaikki UPS:n asiakaspalvelupisteet ovat avoinna viikon jokaisena päivänä.

Noutamattomat tai vastaanottamattomat tilaukset:
Jos teet tilauksen, etkä nouda sitä viiden päivän kuluessa (UPS yrittää toimittaa pakettiasi kolme kertaa ennen kuin se päätyy UPS:n asiakaspalvelupisteeseen) siitä hetkestä, kun paketti on saapunut UPS:n asiakaspalvelupisteeseen, tai kieltäydyt vastaanottamasta pakettia, kun sitä toimitetaan sinulle, et saa täyttä hyvitystä tilauksestasi. Sen sijaan joudut maksamaan toimitusmaksun ja hallinnointikulut, yhteensä 30 euroa.

Palautukset:
Katso kohta "Palautukset".

UPS Express

Toimitus:
Toimitusaika on 1 arkipäivä useimmille paikkakunnille Suomessa, kun tilaus tehdään arkipäivänä ennen klo 16.00 (CET).
UPS toimittaa pakettisi kotiovelle klo 8.00–19.00 (paikallista aikaa). Paketti toimitetaan vain, jos joku on paikalla kuittaamassa toimituksen.
UPS yrittää paketin toimitusta kolme kertaa. Jos et ole kotona ensimmäisellä kerralla, toimitusta yritetään uudelleen seuraavana päivänä. Jos kaikki kolme yritystä epäonnistuvat, pakettia säilytetään viiden päivän ajan paikallisessa UPS:n asiakaspalvelukeskuksessa.

Palautukset:
Katso kohta "Palautukset".

PostNord

Toimitus:
Toimituksesi on lähetetty Postin välityksellä, ja se saapuu toimipaikkaasi todennäköisesti 1-3 arkipäivän kuluessa. Lähetyksen seurantakoodi toimitetaan vahvistusviestin ja kuitin yhteydessä.

Palautukset:
Katso kohta "Palautukset".

Posti

Toimitus:
Toimitus sinua lähimpään toimituspaikkaan turvallisesti, varmasti ja nopeasti Postin kautta. Kun tilauksesi on lähtenyt meiltä, sen toimitusaika on ainoastaan 1-2 päivää (joillekin paikkakunnille kolme päivää). Ilmoita kassalla matkapuhelinnumerosi ja saat tekstiviestin, kun lähetyksesi on noudettavissa. Mikäli paketti jää noutamatta, veloitamme 30 € toimitus- ja käsittelykuluja. Postin sivuilla voit itse valita pakettisi noutopaikan. Noutopaikan valinta on maksuton palvelu. Valitse sinulle sopivin postin palvelupiste tai pakettiautomaatti tämän linkin kautta: www.posti.fi.


Palautukset:
Katso kohta "Palautukset".

 

Maksutavat

Hyväksymme VISA-, Master Card- ja Euro Card -kortit sekä PayPalin ja Svea.

Caliroots.fi-sivustolla voit maksaa turvallisesti ja kätevästi luottokortilla.

Kumppanimme on DIBS, yksi Euroopan johtavista maksupalvelujen tarjoajista. DIBS käsittelee luottokorttitietosi suoraan ja turvallisesti. Luottokorttitietoja ei rekisteröidä Caliroots.fi-sivustolle. Et joudu maksamaan ylimääräisiä kuluja, jos valitset tämän vaihtoehdon. Jos sinulla on kysyttävää tästä maksutavasta, ota yhteys korttisi myöntäneeseen tahoon.

Svea Checkout
Svea Checkout -ratkaisulla maksat turvallisesti ja kätevästi laskulla, erämaksulla, luottokortilla ja pankkisiirrolla.

 
PayPal

Kun valitset maksutavaksi PayPalin, sinut ohjataan PayPalin sivuille maksun suorittamiseksi. Yksinkertaista ja turvallista. Jos sinulla on kysyttävää tästä maksutavasta, ota yhteyttä PayPaliin: www.paypal.com.

Svea Lasku (Faktura)

SveaWebPay (myöhemmin Svea) tarjoaa Sinulle mahdollisuuden ostaa ostokset laskua vastaan 14 päivän maksuajalla. Huomioithan seuraavat asiat: Kun valitset vaihtoehdoksi ”maksa laskulla” tarkistamme luottotietosi henkilötunnustasi vastaan. Ostoksien toimitus tapahtuu osoitteeseen, joka löytyy väestörekisteristä. Maksuehto on 14 päivää. Viivästyskorko on 7 % + korkolain mukainen viitekorko.

Maksuhuomautuksesta veloitamme 5 euroa. Ostajan tulee olla täyttänyt 18 vuotta. Laskun muuttaminen tililuotoksi Sinulla on mahdollisuus muuttaa lasku tililuotoksi maksamalla laskulla mainittu minimierä. Ensimmäisen laskun takaa löydät tililuoton tarkemmat luottoehdot. Tililuottoasiakkaana voit tehdä ostoksiasi tiliisi Svean sopimusasiakkailta. Voit tehdä lisäostoksia aina, kun Sinulla on luottorajaa jäljellä ja maksaa ostokset osissa luottosopimuksen ehtojen mukaisesti.

Tililuoton voit maksaa milloin tahansa kokonaan pois ilman lisäkuluja. Mikäli haluat hyödyntää tiliäsi sopimusaikana myös muihin ostoksiin ja luottosi maksuaika on jo valittu maksimipituiseksi, tulee Sinun nostaa kuukausittaista lyhennyserää. Vastaavasti, mikäli haluat pidentää maksuaikaasi, voit pienentää kuukausittaistalyhennyserääsi. Luottoosi liittyen voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluun numeroon 09 4242 3092 tai [email protected].

Svea Osamaksu (Delbetala)

SveaWebpay (myöhemmin Svea) tarjoaa Sinulle mahdollisuuden maksaa ostokset osissa. Tämä on mahdollista, kun olet hyväksynyt luotonmyöntökriteerit ja täyttänyt henkilötunnuksesi kassalla. Saat kotiisi osamaksusopimuksen (2 kappaletta) joista Sinun tulee allekirjoittaa toinen ja palauttaa se Svealle. Samalla saat myös samaksun tarkemmat ehdot, jotka allekirjoituksellasi hyväksyt.

Luottoajan valitset Sinulle parhaiten sopivaksi. Luotto tulee hoitaa sovitun ajan kuluessa. Se edellyttää, että maksat vähintään sovitun summan kuukausittain. Luonnollisesti voit maksaa myös koko luoton pois kerralla ilman kulujakäyttämättömältä luottoajalta. Luottoosi liittyen voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluun numeroon 09 4242 3092 tai [email protected].

Mikäli maksut jäävät maksamatta, emmekä ole saaneet yhteydenottoa maksun hoitamisesta, siirrämme saatavat perittäviksi kuluttajansuojalain ehtojen mukaisesti. Lisätietoja ehdoista ja palvelusta saat asiakaspalvelustamme. Lue tarkemmat ehdot tästä. Lisätietoja etämyynnistä ja internetissä tapahtuvasta kaupankäynnistä saat kuluttajaviraston sivuilta www.kuluttajavirasto.fi tai tililuottosopimuksestamme, jonka löydät www.sveawebpay.fi. Svea noudattaa myös henkilötietosuojalakia. Myös tästä löytyy lisätietoja kuluttajaviraston sivuilta.

 
 

Useamman tuotteen tilaaminen

Pidätämme oikeuden peruuttaa tilaukset, joissa tilataan useampia kappaleita samaa tuotetta, erityisesti, kun on kyse rajoitetuista eristä ja lenkkareista.
Jos olet epävarma, lähetä sähköpostia asiakaspalveluumme osoitteeseen [email protected].
 

Hintavirheet

Pidätämme oikeuden peruuttaa tilauksen, jossa on hintavirheitä, tai muuttaa sitä.
 

"Mystery Box" - mysteerilaatikon ehdot

Normaali täysi palautusoikeus, mutta sinun on palautettava koko laatikko. Yksittäisiä tuotteita EI voi vaihtaa.
 

"3 for 2" campaign

Terms for orders placed during the "3 for 2" campaign Buy 3 pay for 2, get the cheapest one free. When you buy 3 items from our sale you will automatically get the cheapest one free.

Returns or Exchanges: We do not offer exchange right when taking part of this offer, we do however offer a 30-day return for a refund policy, this also applies to items on sale. We only accept a complete return of the full order, you cannot return parts of the order so all of the items bought with this campaign needs to be returned in order for the return to be accepted. If you return parts of the order and not the complete order, we reserve the right to deny the return and send the item(s) back to you.
FAQ
Milloin asiakaspalvelu on avoinna?

Asiakaspalvelumme on avoinna maanantaista perjantaihin. Voit lähettää sähköpostia milloin vain – vastaamme mahdollisimman pian. Tavoitat meidät myös puhelimitse pyhättöminä arkipäivinä kello 08.00-18.00. Jotta voimme auttaa sinua mahdollisimman nopeasti, otathan tilausnumerosi valmiiksi esille.

Voinko peruuttaa tilaukseni?

Jotta saisit tilaamasi tuotteet mahdollisimman nopeasti, käsittelemme tilauksesi pian sen hyväksymisen jälkeen. Tämän vuoksi tilausta ei ole mahdollista peruuttaa.

Voinko muuttaa/täydentää tilaustani?

Jotta saisit tilaamasi tuotteet mahdollisimman nopeasti, käsittelemme tilauksesi pian sen hyväksymisen jälkeen. Tämän vuoksi tilausta ei ole mahdollista peruuttaa. Mikäli olet tehnyt tilauksen illalla kello 17.00-07.00 välillä, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen canc[email protected] Voimme mahdollisesti keskeyttää tilauksen riippuen siitä, kuinka pitkälle se on edennyt. Ilmoitathan aina tilausnumeron ja toimitustavan viestissä, jotta löydämme tilauksesi nopeasti.

Haluan palauttaa osan tuotteista/koko tilauksen, ja olen valinnut maksutavaksi Klarna-laskun. Miten toimin?

Mikäli aiot palauttaa yhden tai useampia tuotteita ja olet valinnut maksutavaksi Klarna-laskun, suosittelemme maksamaan kaikki tuotteet ja odottamaan hyvitystä meiltä. Vaihtoehtoisesti voit ottaa yhteyttä Klarnaan puhelimitse 09 - 425 99 771 tai osoitteessa www.klarna.fi, ja pyytää heitä siirtämään eräpäivää. Käsittelyaikamme palautuksissa on 14 päivää. Välttyäksesi ylimääräisiltä kuluilta, kuten muistutuksilta, suosittelemme valitsemaan jommankumman näistä vaihtoehdoista.

Miten alennuskoodit toimivat?

Alennuskoodimme voivat joissakin tapauksissa sisältää rajoituksia. Luethan lisätiedot tarkkaan käyttäessäsi alennuskoodia. Alennuskoodi aktivoidaan kassalla: syötä koodi ostoskorin alapuolella olevaan ”Lisää alennuskoodi” -kenttään ja klikkaa ”Aktivoi koodi”. Huomaat, että ostoskorissasi olevan tuotteen/tuotteiden hinta muuttuu. Jos et saa alennusta, vaikka toimit ohjeiden mukaisesti ja alennuskoodi on voimassa, älä tee tilaustasi loppuun. Emme nimittäin voi myöntää alennuksia jälkikäteen. Ota sen sijaan meihin yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse, niin autamme sinua!

Voinko seurata tilaukseni etenemistä?

Heti kun tuotteesi lähtevät varastostamme, saat sähköpostiisi vahvistuksen ja seurantalinkin, jonka avulla voit seurata pakettisi etenemistä. Seuranta aktivoituu ensimmäisen kerran, kun tavarantoimittaja rekisteröi lähetyksen. Tämän vuoksi seurantalinkki ei välttämättä toimi heti tilausvahvistuksen vastaanottamisen jälkeen. Jos seuraat pakettisi etenemistä ja huomaat, että se on saapunut valitsemaasi postitoimistoon, sinun ei tarvitse odottaa erillistä ilmoitusta. Voit noutaa paketin seurantalinkistä löytyvällä lähetystunnuksella ja henkilöllisyystodistuksella. Tilauksen toimitusosoitteen muuttaminen jälkikäteen ei valitettavasti ole mahdollista.

Olen valinnut toimitustavaksi Jetpakin, kuinka se toimii?

Kun teet ostoksia sivuillamme, voit valita toimitustavaksi Jetpakin. Tuotteet toimitetaan tällöin samana iltana edellyttäen, että olet tehnyt tilauksesi ennen kello 15.00 arkipäivänä.

Jetpak toimittaa tilaamasi tuotteet samana iltana kello 18.00-22.00 välillä seuraaviin kaupunkeihin: Helsinki, Vantaa, Espoo, Kauniainen, Söderkulla, Kerava, Tuusula ja Järvenpää.

Jetpak ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse juuri ennen toimitusta. On tärkeää, että olet antanut oikean puhelinnumeron tilauksen tekemisen yhteydessä ja olet tavoitettavissa toimitusaikojen puitteissa.

PS. Koska Jetpak lähettää tuotteesi lentokoneella, et voi valita tätä toimitustapaa tilatessasi spray-pulloja. Pumppupullojen tilaaminen sujuu sen sijaan täysin ongelmitta.

Miten osaan valita oikean koon?

Tuotekuviemme vieressä on kokotaulukko, josta saat tarkempaa tietoa kyseisen tuotteen kokovaihtoehdoista. Tarkistathan oikean koon kokotaulukosta ennen tilauksen tekemistä, sillä koot voivat vaihdella eri merkkien ja mallien välillä. Jos tilaat vahingossa väärän koon, sinulla on aina 30 päivän palautus- ja vaihto-oikeus tehdessäsi ostoksia sivuillamme.

Pakettini oli vahingoittunut vastaanotettaessa, miten toimin?

Kun noudat tilauksesi postitoimistosta tai vastaanotat kotiinkuljetuksen, on tärkeää tarkastaa, ettei paketti ole vahingoittunut kuljetuksen aikana. Jos huomaat paketin olevan vahingoittunut, ilmoita asiasta heti postitoimistoon tai kuriirille. Jos et ilmoita vahingosta heti vastaanottamisen yhteydessä postiin tai kuriirille, vaan avaat paketin huomataksesi, että tuote on vahingoittunut, on meidän ja tavarantoimittajan vaikeaa ratkaista ongelma.

Miten palautan tilaukseni?

Palautuslomake on täytettävä ja lähetettävä palautettavien tai vaihdettavien tuotteiden yhteydessä. Liitä palautuslomake pakettiin ja jätä postitoimistoon. Asiakkaana vastaat palautuksen toimituskuluista. Vaihdettaessa uusi tuote lähetetään tietenkin maksutta.

Miten teen reklamaation tuotteesta?

Mikäli olet vastaanottanut virheellisen tuotteen, josta haluat tehdä reklamaation, otathan meihin yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse ennen kuin palautat tuotteen.




Onko teillä kysymyksiä? Ota yhteyttä asiakaspalveluun.
Palautukset

Palautukset

Palautusoikeus − Voit palauttaa tuotteen omalla kustannuksellasi 30 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Huomaa, että sinun tarvitsee vain ilmoittaa palautuksestasi 30 päivän kuluessa.

Noudata tilauksesi mukana toimitettuja palautusohjeita. Kummassakin tapauksessa tuotteen on oltava käyttämätön ja uutta vastaavassa kunnossa. Sekä palautettavan tuotteen ETTÄ pakkauksen on oltava käyttämätön ja uutta vastaavassa kunnossa. Jos tuotetta on käytetty, et saa hyvitystä, ja jos pakkaus on vahinghoittunut, veloitamme sinulta vähintään 20 % tuotteen hinnasta tai 30 euroa.

Muista merkitä palautusasiakirjoihin "Tuotepalautus" ja "Toimitettu seurantanumerolla [sinun numerosi]". Liitä mukaan myös tiedot tuotteen tyypistä ja arvosta.

Caliroots ei palauta toimituskuluja.

Caliroots ei palauta toimituskuluja.

Käytä Palautuslomaketta (klikkaa linkkiä) ja lähetä paketti osoitteeseen:

Caliroots, BOX 1251, 164 29 Kista, Sweden

HUOMAUTUS: Palautusten ja vaihtojen suorittaminen voi kestää 14 päivää.
Lähetä KAIKKI palautuksia koskevat kysymykset osoitteeseen: [email protected].
Ilmoita aihekentässä tilauksesi numero.



Rekisteröi palautus
Mittausohjeet

 

Kaikki vaatteet mitataan ennen kuin ne esitellään sivustolla. Suosittelemme, että vertaat sivustolla esitettyjä mittoja sinulla jo olevaan vaatteeseen, jos et ole varma, minkä kokoisen vaatteen tilaisit.

  • 1. Vyötärö (x2) − Tässä vyötärön mitta on olennainen.
  • 2. Pituus − Mittaa jalan pituus haarasta jalkaterään.
  • 3. Jalan leveys (x2) − Mittaa lahkeen aukon leveys.
  • 4. Rinta (x2) − Mittaa etäisyys kainalosta toiseen ja kerro kahdella.
  • 5. Pituus − Mittaa pituus olkapäältä vaatteen alareunaan.
  • 6. Hiha − Mittaa pituus kainalosta hihansuuhun.
  • 7. Aurinkolasit - Leveys
  • 8. Aurinkolasit - Korkeus
  • 9. Aurinkolasit - Pituus

Huomautus: Kaikki mitat ovat senttimetreinä.
Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, jos sinulla on kokoja koskevia kysymyksiä!

Yhteystiedot

Valitse aihe teidän tapauksessa.

Tilauksen muuttaminen ei ole mahdollista sen jälkeen, kun olet hyväksynyt sen. Mikäli haluat eri koon, mallin, värin tai muuta vastaavaa, pyydämme sinua tekemään uuden tilauksen tai vaihtoehtoisesti hyödyntämään palautus- tai vaihto-oikeutta. On erittäin tärkeää, että käyt läpi tilauksesi ja varmistat, että olet tyytyväinen valintoihisi ennen tilauksen vahvistamista.
Väärinkäyttöjen ehkäisemiseksi voit tehdä vain yhden tilauksen siihen maahan, jossa olet tilaushetkellä, kun valitset maksutavaksi pankki-/luottokortin tai laskun. Rajoitus ei koske PayPalia.
Mikäli teet tilauksesi arkipäivänä ennen kello 16.00 CET, lähetämme tuotteet varastoltamme vielä samana päivänä. Mikäli teet tilauksen kello 16.00 jälkeen perjantaina tai viikonloppuna, tilaus lähetetään seuraavana maanantaina. Lue tiedot eri toimitusvaihtoehdoista, niin löydät mahdollisesti vastauksen kysymykseesi. Toimitamme kaikkialle ympäri maailman, minkä vuoksi voit valita useampien toimitustapojen ja tavarantoimittajien väliltä. Tutustu vaihtoehtoihin sinun maassasi ja ota selvää, mikä sopii juuri sinulle!
Kiireisinä aikoina palautuksien ja vaihtojen käsittelemisessä voi kulua 14 päivää siitä, kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Saat vahvistuksen sähköpostitse heti kun palautuksesi on käsitelty.
Teknisistä syistä johtuen alennuskoodin aktivoiminen tilauksen vahvistamisen jälkeen ei ole mahdollista. Varmistathan siis, että alennuskoodi on aktivoitunut ja olet saanut vähennyksen loppusummasta ennen tilauksen hyväksymistä. Jos olet tehnyt tilauksen ilman, että sait alennuksen, voit yrittää keskeyttää sen. Näet tilausvahvistuksesta miten toimia.
Jotta voimme käsitellä reklamaatiosi parhaalla mahdollisella tavalla, pyydämme sinua lähettämään kuvat tuotteen kunnosta, vahingosta tai virheestä. Näin voimme yhdessä valmistajan kanssa arvioida reklamaatiotapauksesi nopeammin.
Erikseen avautuvasta kokotaulukostamme saat tarkempaa tietoa katselemastasi tuotteesta. Näet listasta eurooppalaisten kokojen vastineet muun muassa US, UK ja CM –mitoille.
Tietoa uutuuksista ja täydennyksistä saat uutiskirjeemme ja sosiaalisen median kanaviemme kautta. Seuraa meitä Instagramissa @calirootsstore ja tilaa uutiskirjeemme pysyäksesi ajan tasalla.

Pakolliset kentät


Toistaiseksi asiakaspalvelu on saatavilla ainoastaan englanniksi ja ruotsiksi.

Helpoin tapa ottaa meihin yhteyttä on lähettää sähköpostia osoitteeseen:
[email protected]

Pyrimme vastaamaan kyselyysi arkisin 24 tunnin sisällä.

Asiakastuki puhelimitse arkisin klo 08.00 - 18.00 CET.
875 32 66 724

Laskutus ja maksut
Osoita kysymykset laskutuksesta ja maksuista Svea asiakaspalvelulle.

Puh: 09 4242 300
Internet: www.svea.com

Yrityksen tiedot
Californian Roots AB, Sweden.
Rekisterinumero: 5566567086

Avoin työhakemus
 
 
Press & kumppanit

Caliroots affiliate program
Onko sinulla verkkosivut tai blogi, ja haluaisit tienata niillä?

Me maksamme provisiota jokaisesta meille välittämästäsi ostoksesta!
Tämä tapahtuu yhteistyössä affiliate-verkoston kanssa, joka hoitaa teknisen puolen.

Näin se toimii:

  • Liittymällä affiliate-ohjelmaamme sinusta tulee Calirootsin yhteistyökumppani.
  • Luot linkkejä Calirootsin tarjouksiin ja tuotteisiin. Voit linkittää kotisivuilta, blogista, uutiskirjeestä jne.
  • Sivustosi vierailijat tekevät ostoksia suositustesi mukaan.
  • Saat meiltä korvausta myynnistä – jopa 12% provision.
Älä hukkaa tilaisuutta tienata rahaa antamalla vinkkejä meistä ja tuotteistamme! Luo tästä ilmainen tili Commission Junction.
 

 


Ryhdy lähettilääksi!
Onko sinulla makea Instagram-tili tai blogi, joka sopii mielestäsi täydellisesti Calirootsin kulttuuriin? Kerro siitä meille! Etsimme jatkuvasti uusia tennarifaneja, katumuodin edelläkävijöitä sekä muita rentoja ihmisiä, joiden kanssa tehdä yhteistyötä. Liittyessäsi sponsoriohjelmaamme sinusta tulee yksi lähettiläistämme.

  • Sponsoroimme sinua kaikkien valikoimaamme kuuluvien tuotemerkkien tennareilla ja katumuodilla
  • Luot vaatteista postauksia opastaen seuraajiasi sivustollemme ja/tai Instagram-tilillemme @calirootsstore
  • Postauksien painoarvo ja julkaisutiheys vaihtelevat riippuen seuraajiesi lukumäärästä ja aktiivisuudesta
Osallistuaksesi sponsoriohjelmaamme lähetä meille sähköpostiviesti, jossa kerrot visiostasi. Viestin tulee sisältää myös seuraavat asiat:
  • Ikä ja asuinmaa
  • Instagram-tili ja seuraajien lukumäärä
  • Blogi ja satunnaisten vierailijoiden lukumäärä viikossa
  • Snapchat, Youtube tai jokin muu merkittävä sosiaalisen median kanava?
  • Oletko tällä hetkellä jonkin muun katumuoti- ja/tai tennaribrändin sponsoroima?
Lähetä sähköpostia PR-osastollemme osoitteeseen [email protected] (mielellään englanniksi), niin otamme sinuun yhteyttä ja annamme lisätietoja!

Huom: Saamme paljon tiedusteluja ja vaikka olemmekin superiloisia siitä, että niin moni on kiinnostunut ryhtymään lähettilääksemme, emme valitettavasti kykene vastaamaan kaikkiin viesteihin.

 


Media
Oletko toimittaja, bloggaaja tai työskenteletkö jonkin muun sisällöntuotantoon liittyvän median parissa? Oletko kiinnostunut Calirootsiin liittyvistä uutisista, keskusteluista tai tapahtumista? Ota yhteyttä PR-osastoomme sähköpostitse osoitteeseen [email protected] ja kerro, kuinka voimme auttaa. Vastaamme sinulle mahdollisimman pian.

Lataa logo
Lataa Caliroots-logo eri tyyppisinä tiedostoina sekä kaikkina versioina, joita voit käyttää artikkeleissa, pääkirjoituksissa sekä muissa Calirootsiin liittyvissä teksteissä.